KESTEREN 0488 - 482 133 | OCHTEN 0344 - 642 300 | RHENEN 0317 - 796 000

diensten

bezorging1

Diensten
Thuiszorg

Thuiszorg wordt steeds belangrijker. Apotheek De Bongerd onderhoudt nauwe contacten met thuiszorgorganisaties in de regio. Wanneer u dagelijks meerdere geneesmiddelen gebruikt, kan het lastig zijn te onthouden welke medicijnen u wanneer precies moet innemen. Zogenaamde Baxterrollen zijn dan een uitkomst. Uw middelen worden per innamemoment per zakje verpakt en op de verpakking staan datum en innametijdstip vermeld. U kunt zich dus niet meer vergissen in het juiste moment dat de middelen moeten worden ingenomen. De Baxterrollen worden per zeven dagen verpakt en ze worden volledig vergoed door de zorgverzekeraar.
_MG_4966Bereiding

Bereiding

Bij apotheek De Bongerd in Ochten worden bepaalde medicijnen, zalven en capsules zelf bereid. Met deze dienst garanderen we dus een accurate en snelle levering van uw medicatie.

Bezorgdienst

Voor mensen die niet in de mogelijkheid zijn om zelf medicijnen op te halen bij de apotheek, is er een bezorgdienst. Dagelijks rijdt een auto rond in de regio om medicijnen gratis thuis te bezorgen. Drie bezorgers zetten zich graag voor u in.

_MG_5073Kluis

Kluis

Bent u niet in de gelegenheid uw medicijnen tijdens de openingstijden van de apotheek op te halen? Geen probleem. De vestiging in Kesteren beschikt over een speciale kluis waar u aan de hand van een persoonlijke pincode uw middelen na sluitingstijd kunt ophalen. Op het moment dat het u uitkomt.